pondělí 26. září 2016

Skandál! A co dál? #2

Přímo na facebookové stránce Světa mezi řádky se blogerky vyjádřily k nastalé situaci hned dvěma příspěvky. V prvním z nich nám děkují za negativní reklamu, ze které mají upřímnou radost.
Já jsem si pro změnu neodpustila informovat o tomto "úspěchu" zainteresovaného Daniela Dočekala, který na Twitteru doproručil nastudovat článek TIP#368: Platí „špatná reklama, taky reklama“?, ze kterého tak nějak vyplývá, že děkovat za to, co se semlelo, až tak pozitivní vlastně není.

Během půl hodiny přibyl druhý příspěvek, ve kterém blogerka Chensie označuje vlastní dílo za bahno, které je potřeba vykydat, načež se omluvila za "nepříjemné aktivisty".

 Nemám potřebu, aby se za mě někdo omlouval. Jestli jsem považována za aktivistu, OK, proti tomu nic nenamítám, a jestli je vám pravda nepříjemná, asi byste si měli zamést před vlastním prahem (či vykydat své bahno). Pravidla nejsou od toho, aby se porušovala. Jedete-li po magistále 70 km/h, dostanete pokutu, a nemůžete se vymlouvat na to, že to přeci dělají všichni. Nedělají, protože dostanou pokutu. V případě Facebooku se pouze hřeší na tom, že sám Facebook si toto nehlídá a že lidé takové příspěvky nenahlašují.

Žádné komentáře:

Okomentovat